Mit tud egy 5 milliós cipő?

Mit tud egy 5 milliós cipő?
A legújabb YouTube videónkban egy küldetést teljesítettünk! Elutaztunk külföldre, hogy megvegyük a világ egyik legkülönlegesebb cipőjét ami nem más mint;
A Nike és a francia luxusmárka, a Dior együttműködése során megjelent Nike Air Jordan 1 High Dior cipő, amely 2020-ban jött ki. A cipő limitált kiadásban került forgalomba, és csak a Dior márkaboltjában volt megvásárolható. 
A cipő egyesíti a Nike ikonikus Air Jordan 1 designját a Dior eleganciájával és luxusával. A cipő felsőrésze a Dior által tervezett szövetmintát viseli, amely a márka logóját és a Nike Swoosh-t is tartalmazza.
A Nike Air Jordan 1 High Dior cipő nagy népszerűségnek örvend a sneaker rajongók és a luxuscipő-kedvelők körében, és a cipő limitált kiadása miatt nagyon keresett és értékes darab a gyűjtők számára.
Az ára évről évre csak emelkedik. Főleg gyűjtők veszik, és ahogy telik az idő egyre kevesebb új állapotú cipő marad a piacon. Azaz a kínálat is csökken viszont a kereslet egyre nagyobb rá!
Jelenleg az egyik legdrágább cipő a sneaker világban, már csak amiatt is hiszen összesen 8500 darab készült belőle a világon. Mind a 8500 darab egyedi sorszámmal rendelkezik. Az üzletünkben pedig az 1110-es sorszámút tudod élőben megtekinteni.
Várunk szeretettel!
Egyébként itt tudod megnézni, hogy hogy szereztük be ezt a cipőt Franciaországban!