BALAZS KICKS-ről

BALAZS KICKS-ről

Ahogyan az egész kezdődött…

Sziasztok! Pachert Balázs vagyok, 20 éves és most vettek fel egyetemre. Nagyjából 4 és fél éve kezdtem el rajongani a sneakerek világáért. Nemcsak a cipők miatt, hanem az ehhez kapcsolódó egész kultúra, illetve a sneakerek világát körülvevő légkör miatt is. 2017. év végén, az addig összekuporgatott pénzemből vettem meg az első sneakerem, amit megpróbáltam továbbadni, viszont nem sikerült, mert a piaci ára lejjebb ment, így ezt bukással adtam el. Nem adtam fel. Ezután folyamatosan figyeltem a cipők árváltozását és megvettem a következő sneakerem, amit sikeresen továbbadtam. Ezt követően éjjel-nappal kerestem az újabbnál újabb cipőket, megjelenéseket és elindult az utam.

Az imént látott kép után - (ahová még tollal írtam a nevem egy papírfecnire azért, hogy bizonyítsam azt, hogy valóban ez a saját cipőm) - a sneakerek világa, egy életemet meghatározó szenvedéllyé nőtte ki magát.
A rengeteg pozitív visszajelzés, amit a vásárlások után mindenkitől kaptam, egy teljesen új szintre emelte bennem az érzést, hogy mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy még több ilyen élményem legyen.

Hosszas kitartó munka után, 2021 októberében elindítottam webshopom, ennek sikere után 2022. februárjában pedig megnyitottam első üzletem Budapesten a Csalogány utca 53-as szám alatt, ahol először éreztem azt, hogy a sok munka kifizetődött, hiszen a megnyítónk alkalmából több százan jöttetek el.

Jelentem, hogy az életem és a BALAZS KICKS, ami tulajdonképpen ugyan az, elérkezett egy nagy mérföldkőhöz. Bezárom a Csalogány utcai boltom, mert szerencsére kinőttük, ami elsősorban Nektek köszönhető. Ha egy ajtó bezárul, valahol kinyílik egy másik.
Ezért örömmel jelentem be, hogy több hónapos tervezés, készülés és munka után, 2022 december 3-án megnyílt az új, grandiózus BALAZS KICKS a Budapest 1052 Károly körút 24 szám alatt!

Hihetetlen, hogy mennyien eljöttetek a megnyitónkra több száz méteres sor fogadott, ami szerencsére alig akart elfogyni. Szinte felfoghatatlan számomra ez a szeretet és lelkesedés, amit a bolt, illetve felém mutattok, ezért remélem, még sok hasonló élményben lesz részünk együtt.

Hálás vagyok, köszönöm!

 Az egész történetemet a Gyetván Csabával készült portréinterjúban tudod megnézni, (ez még a régi, kis üzletünkben készült)


 

 

 Forbes interjú

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.